Bjørg har alltid vært redd hunder

Bjørg forteller stadig om hvor redd hun har vært for hunder under oppveksten og hvordan hunder som har kommet bort til henne har vært skremmende opplevelser. Historiene hennes bekreftes av sønnen når han kommer på besøk. Han stiller seg helt uforstående til hvordan hans mor kan ha et slik godt lag med hundene og være så engasjert i alle aktiviteter. Vi har jobbet med å gjøre Bjørg trygg i forholdet til hundene og resultatet kan dere se på bildet. Bjørg er av de som er mest interessert og tar oppgaver raskt og har meget god kontakt med hundene. Hun har også kopiert mine kommandoer overfor hunden og bruker disse flittig i omgang med hunden. Tydelig i sitt kroppsspråk og vennlig i stemmen gjør kontakten med hundene veldig god:o)

(Fotograf Jørn Grønlund)

Turid Hovland

Legg igjen en kommentar